Zonnepanelen : werking, rendement en subsidies

Doe de Zonnepanelen Test !

Gezinnen: heel geschikt

Comfort

Zonnepanelen ook voor u ?

Uit recent onderzoek van Uneto-VNI is gebleken dat ruim 61 % van de huiseigenaren die nog geen zonnepanelen op het dak hebben, daar wel in geïnteresseerd zijn. De belangrijkste vragen die zij hebben zijn:

  • Aanschafprijs van zonnepanelen (77 %)
  • Terugverdientijd van zonnepanelen (73%)
  • Subsidies voor zonnepanelen (68 %)
zonnepanelen leveranciers vergelijken

Doe de test !

Door de onderstaande test te doen, kunt u grofweg nagaan of zonnepanelen voor u überhaupt interessant of mogelijk zijn:

Omschrijving Ja
Ligt uw woning of de plaats waar de zonnepanelen moeten komen NIET permanent geheel of gedeeltelijk in de schaduw ?  
Hoe is de oriëntatie van uw dak (in geval van een schuin dak): het liefst richting het zuiden of zuidwesten, maximaal 40 graden afwijken van het zuiden. (gaat anders ten koste van rendement)  
Hoe is de hellingshoek van uw dak (in geval van schuin dak) ? (moet tussen de 20 en 60 graden zijn, anders daalt het rendement)  
Heeft u een plat dak ? (meest ideale, want perfect te positioneren en er is geen bouwvergunning zonnepanelen voor nodig)  
Bent u onder de 65 jaar ? Houd er rekening mee dat het minimaal 7 tot 15 jaar duurt voordat u de investering in uw zonnepanelen hebt terugverdiend (afhankelijk van subsidie)  
Denkt u dat de electriciteitsprijzen gaan stijgen ? (hogere prijzen zijn gunstig voor deterugverdientijd van uw zonne-energie systeem)  
Wilt u woning duurzamer maken en daardoor een waardestijging realiseren ?  
Draagt u het milieu een warm hart toe ? (zonne energie is milieuvriendelijk en de bij de productie ontstane CO2-uitstoot is snel terugverdiend)  
Heeft u geen problemen met een dak dat grotendeels uit zonnepanelen bestaat ?  
Vindt u een gunstig Energielabel belangrijk ?  
Is uw huis geen monument ?  

Overal ja op ?

Indien u overal met Ja op hebt geantwoord, dan bent u bij uitstek de geschikte kandidaat voor het laten installeren van een zonnepanelensysteem. U zult er zowel financieel voordeel mee op (beperkting energiekosten en verhoging woningwaarde) als ook het milieu besparen. Vraag nu direct op eenvoudige wijze geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aan bij maximaal 6 bedrijven (in 1 handeling).

Montage zonnepanelen

5 redenen om een gratis offerte aan te vragen

  1. wat voor bedragen er ook indicatief worden aangegeven: u weet pas echt wat het kost bij een (vrijblijvende) offerte
  2. u vraagt in 1 handeling automatisch bij meerdere partijen (van uw keuze) bij u in de regio een offerte aan: wel zo gemakkelijk
  3. elke leverancier is vaak gespecialiseerd in verschillende merken zonnepanelen: bij meerdere offertes krijgt u een completer beeld en kunt u beter vergelijken
  4. het kost u 2 minuten om het aanvraagformulier in te vullen en te verzenden: gemakkelijk en gratis en het verplicht u tot niets
  5. U krijgt bij de meeste leveranciers gedetailleerde brochures.

Vraag nu  gemakkelijk aan door te klikken op onderstaande button


Gratis internet offerte
Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208