Geen electriciteitskosten meer

Geen electriciteits kosten meer, maar opbrengsten

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering

U kunt een zonnepanelen-systeem (PV-syteem) aanschaffen dat ervoor kan zorgen dat u jaarlijks geen enkele electriciteitskosten meer hebt. Bij een netgekoppelde installatie brengt al de opgewekte electriciteit iets op of bespaart het iets. Zie hier voor voorbeelden terugverdientijd en rendement. Dit systeem kan u in 10 tot maximaal 20 jaar terugverdienen, afhankelijk of u subsidie krijgt of niet. Hoe hoger de energieprijzen worden, des te sneller heeft u uw investering terugverdiend ! Indien u de aanschaf financiert middels een uitbreiding van uw hypotheek, dan kunt u de rentekosten zelfs fiscaal aftrekken !

Uw vaste energiekosten verminderen: een lekker gevoel !

Sterker nog: met een zonnepanelen systeem is het stijgen van de electriciteitsprijzen zelfs in uw voordeel ! Het is ook mogelijk dat de electriciteit u niet alleen niets meer kost, maar dat het zelfs gaat opbrengen ! Tenslotte geeft elk energiebedrijf een vergoeding voor teruggeleverde electriciteit die gelijkwaardig is aan de electriciteitskosten per kwH.

Hoe werken zonnepanelen ?

Benieuwd naar de werking van zonnepanelen en hoe deze u financieel voordeel kunnen bieden ? Lees hier alles over de werking van zonnepanelen.

Dezonnepaneelexpert.nl

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u gratis en vrijblijvend prijzen en documentatie ontvangen ?

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie